Auto Horský Plzeň získalo ocenění Spolehlivá firma 2024

Společnost Auto Horský Plzeň se může pyšnit prestižním oceněním Spolehlivá firma 2024, uděleným společností ŽivéFirmy.cz. Toto ocenění je pro nás důkazem vysoké úrovně služeb a důvěry, kterou máme u našich zákazníků.

Jako renomovaná společnost specializující se na servis automobilů, se můžeme s hrdostí ohlédnout za úspěšným rokem 2023. Docela nedávno (je tomu několik týdnů) jsme totiž získali prestižní ocenění Spolehlivá firma 2024, udělené společností ŽivéFirmy.cz.

Toto ocenění není jen pouhým průkazem kvality a spolehlivosti služeb, které poskytujeme. Je to také ocenění důvěry, kterou si firma získala u svých zákazníků. Bez jejich podpory a spokojenosti by toto ocenění nebylo možné. Proto vám všem moc děkujeme za projevenou důvěru.

Uvědomujeme si, že ocenění Spolehlivá firma 2024 je závazkem. Závazkem nadále zvyšovat kvalitu poskytovaných služeb a neustále se snažit splňovat očekávání a potřeby svých zákazníků. Společnost je odhodlána pokračovat v poskytování prvotřídních služeb a budování dlouhodobých vztahů se svými klienty.


Štítky:

Adresa

Skladová 17,
Plzeň-Koterov
32600

Telefon

+420 730 105 935

Provozní doba

Po – Pá : 07:00 – 16:30
So : Zavřeno
Ne : Zavřeno
 

Jsme členem sítě Q-SERVICE

q-serviceQ-SERVICE svým zákazníkům zaručuje odbornou opravu jejich automobilu na úrovni autorizovaných autoservisů. Proškolený personál používá při opravách nejmodernější servisní vybavení a kvalitní náhradní díly. Cena opravy a servisních služeb je přesně stanovena na základě časových norem a technologických postupů stanovených výrobcem vozidla.

To znamená, že zákazník nejen předem ví, kolik zaplatí za náhradní díly a opravu, ale navíc může bez obav servisovat i auto v záruce.

Q-SERVICE = to jsou autoservisy se značkou kvality!